2610 463150
-30%
Genecom Terra D3 60tabs

Genecom Terra D3 60tabs

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
11.94
8.3

Ποσότητα

ΚΩΔΙΚΟΣ: 8379
BARCODE: 5214000633082

H Βιταμίνη D3 Terra D3 Tabs περιέχει την ενεργή βιταμίνη D3, τη χοληκαλσιφερόλη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την υποστήριξη των οστών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη D3 βοηθά σε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού και ειδικότερα παίζει ρόλο στη ρύθμιση των ποσοτήτων ασβεστίου και φωσφόρου που απαιτούνται για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών και στην ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

H βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVB 290-315nm). Η παραγωγή της στο δέρμα αποτελεί περίπου το 80% της συνολικής ημερήσιας παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 20% προκύπτει από τις τροφές.

Οι δράσεις της βιταμίνης D είναι πλειοτροπικές:

Ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση (μείωση της ρενίνης)
Συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας
Επιδρά στη λειτουργία του ΚΝΣ – θετική δράση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας
Δρά στον ενδιάμεσο μεταβολισμό – αύξηση έκκρισης της ινσουλίνης

 

 

 

 

Ανά ταμπλέτα : Vitamin D3 30 μg (1200 IU)

1 ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα. Δεν περιέχει λακτόζη και γλουτένη.

1. Ηλεκτρονικά

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσετε προϊόντα στο «Καλάθι Αγορών» . Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί θα παραμένουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν  ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της , ενώ θα λάβετε μια επιπλέον ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.

2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλ. 2610.463.150 & 2610.429.990 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Διαβάστε περισσότερα για:

•    Τρόπους Αποστολής
•    Τρόπους Πληρωμής
•    Όρους Χρήσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

-30%
-30%
-32%

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Upharm και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.