ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

7 είδη πρωινών, ανάλογα με τον τύπο σου!

7 είδη πρωινών, ανάλογα με τον τύπο σου!

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι παραδοσιακά οι Έλληνες δεν τα πάνε πολύ καλά με το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γνωρίζουμε όμως επίσης πολύ καλά ότι το πρωινό είναι το Α και το Ω όχι μόνο για μια σωστή διατροφή αλλά και για μια ανεβασμένη διάθεση μέσα στην πιεστική καθημερινότητα. Μην ξεχνάτε το εξής: Ο τρόπος με τον οποίο παρέχεται ενέργεια στον οργανισμό μας τις πρώτες ώρες της ημέρας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την έκκριση ορμονών, άρα και με την μεταβολή της διάθεσής μας. Πάντως, μην ανησυχείτε, δεν θα σας κόψουμε τον πρωινό καφέ! Πάμε να δούμε τις κατηγορίες, ξεκινώντας από την δημοφιλέστερη.

Για τον βιαστικό

Δοκιμάστε αυτόν τον απλό συνδυασμό. Δύο φέτες ψωμί ζεστό, απλώστε ταχίνι, κόψτε μισή μπανάνα και πασπαλίστε με σουσάμι!

Για την αθλήτρια

Μαγειρέψτε την βρώμη με τον κλασσικό τρόπο σε νερό με μεσαία φωτιά για περίπου 5 λεπτά. Αντί για κανέλα ή ζάχαρη, βάλτε λίγο αλάτι ή πιπέρι. Τηγανίστε ένα αυγό τρίψτε λίγο τυρί για περισσότερη γεύση!

Για τον γλυκατζή

Κόψτε το αγαπημένο σας είδος μήλου σε φέτες και απλώστε φυστικοβούτυρο σε κάθε φέτα. Βάλτε βρώμη ,γκρανιόλα, ή δημητριακά και πασπαλίστε με λίγη κανέλα. Τέλος βάλτε λίγη λιωμένη σοκολάτα πάνω από κάθε φέτα! Μπορείτε να τα διπλώσετε σε αλουμινόχαρτο για να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά τους και μέσα στην μέρα.

Για την κλασσική

Γνωστό πρωινό και αντίστοιχα εύκολο με αυτό του βιαστικού. Γιαούρτι, φρούτα (κατά προτίμηση εποχής), μέλι, κανέλα.

Για τον χίπστερ

Μαγειρέψτε την βρώμη σε νερό για 5 λεπτά περίπου. Ανακατέψτε την με τον πουρέ κολοκύθας (εξαιρετικά υγιεινός με μεγάλη πυκνότητα σε βιταμίνες). Ανακατέψτε μαζί με γάλα αμυγδάλου, τριμμένα καρύδια ή σπόρους και λίγη τριμμένη μαύρη σοκολάτα.

Για την αποτελεσματική

Τα smoothies είναι γρήγορα και γεμάτα γεύση και βιταμίνες. Παγώστε στην κατάψυξη μπανάνες. Το επόμενη πρωί βάλτε τες στο μπλεντερ μαζί με γάλα σόγιας ή αμυγδάλου, γιαούρτι, μέλι, ταχίνι και μερικά παγάκια. Φτιάξτε παραπάνω ποσότητα για να το πάρετε και στην δουλειά!

Για τον μερακλή

Αλμυρά μάφινς! Χτυπήστε και ανακατέψτε αυγά μαζί με σπανάκι, μπέικον και τυρί. Ρίξτε το μίγμα σε τενεκεδάκια για μάφιν. Ψήστε για 15-20 λεπτά! Μπορεί η συνταγή να είναι για μερακλίδες, με την έννοια ότι είναι πιο χρονοβόρα από τις άλλες, αλλά τα συγκεκριμένα διατηρούνται στο ψυγείο για μια εβδομάδα!

Διαλέξτε λοιπόν τι σας ταιριάζει περισσότερο και πειραματιστείτε! Οι αναλογίες και οι δοσολογίες παραλείφθηκαν επίτηδες για να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο!