ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

#FeelBetterLiveBetter

#FeelBetterLiveBetter

Καλύτερη ψυχολογία, καλύτερη διάθεση

Η αυτοπεποίθηση είναι δικαίωμα και των γυναικών με καρκίνο, αφού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία τους, χαρίζοντάς τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ένα βερνίκι νυχιών γίνεται σύμβολο αυτοπεποίθησης

Στην Ελλάδα, για δεύτερη χρονιά, η La Roche Posay αφιερώνει ολόκληρο τον Οκτώβριο στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο, με σύνθημα το "Feel Better, Live Better". Φέτος, με σύμβολο αυτοπεποίθησης το νέο βερνίκι Toleriane, που δημιουργήθηκε από ασθενείς, μας καλεί να γίνουμε ξανά μέρος της πρωτοβουλίας.

Η La Roche-Posay στο πλευρό των ασθενών με καρκίνο

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα είναι πολύ συχνές για τους ασθενείς με καρκίνο, γεγονός που απαιτεί μια εξειδικευμένη δερμοκαλλυντική φροντίδα, ενώ το μακιγιάζ βοηθά να αποδεχτούν την εικόνα τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay, εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη μάχη, με ειδικά σχεδιασμένες δερματολογικές λύσεις που μειώνουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες και ανακουφίζουν το δέρμα, και με ειδικά προγράμματα υποστήριξης και αποκατάστασης ογκολογικών ασθενών, στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, στην Γαλλία.

Σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖω

Από τις αρχές του 2019 η La Roche-Posay ενισχύει το έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖω με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα. Είμαστε περήφανοι για αυτή τη συνεργασία καθώς το όραμα του «ΑγκαλιάΖΩ» -κανένας μόνος του απέναντι στο καρκίνο- μας συγκινεί και μας κινητοποιεί να συνεχίσουμε να ανακουφίζουμε καθημερινά τους ογκολογικούς ασθενείς από τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα υποστήριξης περιλαμβάνει:

  • Δερματολογικές Εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών.
  • Δράσεις ενημέρωσης φροντίδας και ομορφιάς (περιποίηση και make-up) για τους ασθενείς.
  • Διάθεση προϊόντων & ενημερωτικού υλικού σε ασθενείς σε ογκολογικά νοσοκομεία.

Φόρεσε το νέο βερνίκι και διάδωσε το μήνυμα, ανεβάζοντας τη δική σου φωτογραφία με το hashtag #FeelBetterLiveBetter, ακόμα και χωρίς να το αγοράσεις.

Πηγή: www.larocheposay.gr