ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Superfoods για το δυνατό φύλο!

Superfoods για το δυνατό φύλο!

Μάλλον έχει γίνει ένα μεγάλο «μπέρδεμα» για το ποιο είναι το δυνατό και ποιο το αδύναμο φύλο. Περίοδος κάθε μήνα, εγκυμοσύνη, μητρότητα και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά είσαι και το «ωραίο φύλο». Ωραίο; Σίγουρα! Αδύναμο; Ας γελάσω. Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα θα δούμε κάποια τρόφιμα τα οποία είναι ιδιαιτέρως ωφέλημα για τις γυναίκες. Προφανώς όλα τα σώματα του ανθρώπινου είδους έχουν τις ίδιες ανάγκες, όμως, καθώς τα ορμονικά προφίλ (και όχι μόνο) των δύο βιολογικών φύλλων είναι διαφορετικά, κάποια συστατικά παίζουν σημαντικότερο ρόλο! Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Πράσινο Λάχανο

Γεμάτο με πολλή βιταμίνη Κ, σε συνεργασία με το ασβέστιο και την βιταμίνη D, διατηρούν την υγεία των οστών σε άριστη κατάσταση. Μια μερίδα, έχει περίπου το 20% την προτεινόμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη Α & C .

Φασόλια

Γνωρίζουμε ότι έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές πρωτεΐνες χωρίς το παραπάνω λίπος του κρέατος. Μπορούν να μειώσουν την πίεση, το ζάχαρο και τους παλμούς- όλα αυτά οδηγούν στην μείωση εμφάνισης καρδιακής νόσου η οποία ήταν και ο Νο 1 λόγος θανάτους γυναικών στην Αμερική.

Φράουλα

Είναι γεμάτες με φλαβονοειδή. Η συμβολή των φλαβονοειδών στην ανθρώπινη υγεία έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ευεργετική, καθώς ενεργοποιούν ένζυμα τα οποία μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και εκφυλιστικών παθήσεων που σχετίζονται με τη γήρανση. Επίσης, η βιταμίνη C συμβάλλει στην δημιουργία κολλαγόνου για ένα απαλό και ελαστικό δέρμα.

Γλυκοπατάτα

Ιχνοστοιχεία όπως ο χαλκός, βιταμίνη B6, κάλιο, σίδηρος… όλα μέσα σε μια γλυκοπατάτα. Επίσης το συγκεκριμένο τρόφιμο είναι από τις καλύτερες πηγές πρόσληψης βιταμίνης Α. Κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης και του θηλασμού, βοηθά στην ανάπτυξη των πνευμόνων του παιδιού.

Ντομάτα

Η ταπεινή ντομάτα, δεν είναι καθόλου άχρηστη. Είναι η καλύτερη πηγή σε λυκοπένιο, το οποίο ως αντιοξειδωτικό, βοηθά στην μείωση εμφάνισης καρκίνων του στήθους. Μην την παραλείπετε από την διατροφή σας.

Μπανάνα

Μάλλον πρέπει να γίνει ο καλύτερος φίλος σας, κατά την διάρκεια της περιόδου. Με υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, κάλιο και φυτικές ίνες, το φρούτο μπορεί να βοηθήσει στη κινητικότητα του εντέρου και να ηρεμήσει την διάθεσή σας. Το μαγνήσιο λειτουργεί πολύ ευεργετικά χαλαρώνοντας τους μύες και μειώνοντας τις κράμπες.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους συμμάχους των γυναικών, όσων αφορά την διατροφή. Πάντα πρέπει να διατηρούμε ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και γι’ αυτό μια εξειδικευμένη βιταμίνη για γυναίκες μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να καλύψει κάποιες ελλείψεις. Ειδικά εκείνες τις περιόδους που «όλα έχουν πέσει μαζί», η στοχευμένη διατροφή με ένα καλό συμπλήρωμα είναι αναντικατάστατα!