ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Δεν πρέπει να λείπουν αυτά από το φαρμακείο των διακοπών σας!

Δεν πρέπει να λείπουν αυτά από το φαρμακείο των διακοπών σας!

Το καλοκαίρι πια ήρθε για τα καλά. Οι παραλίες γεμίζουν και τα πρώτα τριήμερα δεν είναι πια μια ουτοπία! Οικογένειες με μικρά παιδιά αρχίζουν να οργανώνονται και να βγάζουν τα πράγματα της παραλίας από τις αποθήκες. Όμως έρευνες έχουν δείξει ότι το 90% των οικογενειών που ετοιμάζονται για μία εξόρμηση στην καλοκαιρινή φύση (είναι παραθαλάσσια είτε όχι) ξεχνούν το βασικότερο από την λίστα τους. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα τσαντάκι πρώτων βοηθειών. Όπως λένε και οι Άγγλοι “better safe than sorry”, το φορητό φαρμακείο πρώτων βοηθειών είναι μια αγορά που γίνεται άπαξ και θα πρέπει να μπει πρώτη στην λίστα προτεραιοτήτων. Πάμε να δούμε λοιπόν τα κάποια όχι κλασικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν

Θήκη.

Ας αρχίσουμε από το περίβλημα, το οποίο είναι αρκούντως σημαντικό. Θα πρέπει να είναι ένα ποιοτικό κουτί και καλό θα ήταν να ήταν σκληρού τύπου. Τα πράγματα που θα το γεμίσουμε θα χρειαστούν μια φορά και καλό θα είναι να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Επίδεσμοι.

Οι γνωστοί κλασσικοί επίδεσμοι. Αλλά ας μην κρυβόμαστε, πρέπει να μάθουμε να τους χρησιμοποιούμε! Αφιερώστε λίγο χρόνο και ένα έξτρα σετ, για να μάθετε τα βασικά δεσίματα.

Ζευγάρι γάντια

Είναι πολύ σημαντικό αφού υγρό στοιχείο και ζέστη βοηθούν στις μολύνσεις. Έτσι τα γάντια αποτρέπουν από το να μολύνουμε ανοιχτές πληγές.

Αντιισταμινικά χάπια

Συμβουλευτείτε οπωσδήποτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας, για την συγκεκριμένη αγορά. Τα συγκεκριμένα χάπια μπορεί κυριολεκτικά να γλιτώσουν εσάς ή τα παιδιά σας από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Τα χρησιμοποιούμε όταν βλέπουμε σημάδια αλλεργίας μετά από κάποιο τσίμπημα.

Ένα μικρό πολυεργαλείο.

Κι όμως ένας ποιοτικός ελβετικός σουγιάς είναι στην κυριολεξία σωτήριος. Μαζί με λίγο οινόπνευμα για αποστείρωση, το ψαλίδι, η μικρή λεπίδα του και το τσιμπιδάκι του είναι εξαιρετικά για αγκάθια από αχινούς ή για τον κόψιμο του επιδέσμου. Μην το παραλείψετε.

Αντηλιακή κρέμα

Το ξέρω, ότι προφανώς θα έχετε μαζί σας αντηλιακό παρ όλα αυτά βάλτε ένα μικρό δείγμα μέσα. Κάποια στιγμή που θα έχετε ξεχάσει να πάρετε μαζί σας, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και ασπροπρόσωπες!

Σίγουρα αυτά τα παραπάνω δεν είναι τα μόνα που πρέπει να έχει ένα φαρμακείο. Εντομοαπωθητικό , βαμβάκι, χανζαπλαστ, φενιστίλ, αντισηπτικό σπρέι, αναλγητικά χάπια και όποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να υπάρχει, είναι απαραίτητα! Εμείς θέλαμε να δώσουμε λίγη προσοχή σε κάποια προϊόντα τα οποία συχνά παραμελούνται. Τέλος αφιερώστε λίγο χρόνο στο σπίτι σας, να διαβάσετε τις οδηγείες χρήσεις και να ενημερωθείτε ξεχωριστά για κάθε ένα από τα αντικείμενα του φαρμακείου. Εκείνη την στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να μάθετε να τα χρησιμοποιείτε. Όλα αυτά για έναν λόγο. Ασφαλείς διακοπές, χαρούμενες διακοπές!