ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Μωρά και παραλία: It’s coming!

Μωρά και παραλία: It’s coming!

Επιτέλους, λοιπόν, έφτασε η ώρα που το πρώτο μας μπάνιο δεν είναι ένα μακρινό όνειρο αλλά μια μελλοντική πραγματικότητα που μετράμε αντίθετα για να συμβεί! Η θερμοκρασία ανεβαίνει αισθητά και τα ρούχα όλο και ελαφραίνουν. Όμως ενώ για τις περισσότερες και τους περισσότερους αυτές είναι καλές ενδείξεις, για κάποιους νέους γονείς, το άγχος μεγαλώνει όταν σκέφτονται το πρώτο μπάνιο στην παραλία με το μωρό τους. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την σημαντική πρώτη μέρα για το μωρό τους!

  1. Να είστε ελαστικοί με το πρόγραμμά σας

Πρώτον και κυριότερο. Σίγουρα σαν νέοι γονείς θα γνωρίζεται ότι δεν μπορείτε να τα προγραμματίσετε όλα, ενώ το απρόβλεπτο είναι πάντα στην γωνία. Το μπάνιο στην παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση. Μια μέρα στην θάλασσα, μπορεί να είναι περισσότερο μια ώρα στην θάλασσα ή ,από την άλλη πέντε λεπτά… Όπως και να έχει θα ήταν καλό να μην αντιμετωπίσετε το ζήτημα ως ένα απόλυτα προγραμματισμένο γεγονός.

  1. Πολύ αντηλιακό!

Περιττό να ειπωθεί , αλλά το δέρμα των μικρών παιδιών και των μωρών είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στον ήλιο. Συμβουλευτείτε τον/την παιδίατρό σας για το κατάλληλο προϊόν που μπορείτε να βρείτε και εδώ. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και τις συμβουλές από τους ειδικούς καθώς δεν μιλάμε μόνο για την προστασία του παιδιού….αλλά και την δικιά σας ηρεμία αργότερα.

  1. Ντύσιμο

Ντύστε το μονάκριβό σας με όσο πιο ανοιχτά χρώματα γίνεται. Έτσι θα πετύχετε την μέγιστη ικανότητα ρύθμισης της σωματικής του θερμοκρασίας. Επίσης τα ανοιχτά χρώματα βοηθούν στην εύκολη αναγνώριση του παιδιού στο… «αχανές» ,για αυτό, παραλιακό τοπίο! Ένα βαμβακερό λευκό μεγάλο μπλουζάκι είναι ό,τι πρέπει.

  1. Φαγητό και νερό.

Η ενυδάτωση την παραλία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τους ενήλικους, ενώ ακόμα περισσότερο είναι για τα μωρά. Προμηθευτείτε αρκετό νερό μαζί σας και κρατήστε το δροσερό. Εκτός από όλα τα άλλα, με λίγο δροσερό νερό μπορεί να αποφύγετε διάφορες…μικρές γκρίνιες που μπορεί να προκύψουν. Στην περίπτωση του φαγητού τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι μέρες στην παραλία, ειδικά οι πρώτες είναι κάτι τελείως καινούριο για το μικρό παιδί/μωρό. Δώστε του λίγο χώρο να προσαρμοστεί και να ευχαριστηθεί την ημέρα. Προσπαθήστε σιγά σιγά στις επόμενες επισκέψεις σας, να βρείτε ένα πρόγραμμα φαγητού. Σίγουρα όμως να είστε προετοιμασμένοι όταν σας ζητήσει να φάει.

  1. Ευχαριστηθείτε το (;)

Γνωρίζουμε ότι η παραλία για τους νέους γονείς δεν είναι εύκολη υπόθεση πολλές φορές. Όμως στην παραλία πηγαίνετε και για την δικιά σας χαλάρωση. Η προσπάθεια να ηρεμήσετε κι εσείς, δεν θα κάνει καλό μόνο σε εσάς, αλλά και στο παιδί σας. Η αλλαγή στην συμπεριφορά του ζευγαριού δημιουργεί ένα διαφορετικό κλίμα το οποίο εκλαμβάνεται από το παιδί, δημιουργώντας έτσι μια συνθήκη διαφορετική. Όντας, σωστά προετοιμασμένοι, χαλαρώστε για να περάστε και εσείς και το παιδί σας αξέχαστες στιγμές!