ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Συμβουλές για ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!

Συμβουλές για ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!

Έφτασε η στιγμή κυρίες μου! Το δέντρο είναι στολισμένο, η εύρεση γιορτινού φορέματος έχει αρχίσει για τα καλά και άμα κλείσεις τα μάτια σου μυρίζεις ήδη την χριστουγεννιάτικη κουζίνα! Μαζί με όλα αυτά έρχεται και η γιορτινή περιποίηση προσώπου και όχι μόνο… Να κάποιες συμβουλές για να ομορφαίνετε εσείς, τα γιορτινά τραπέζια!

  • Προετοιμάστε το δέρμα σας

Για να είστε εκθαμβωτική κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων δεν σημαίνει μόνο να έχετε ένα ωραίο μακιγιάζ και ένα τέλειο κούρεμα. Ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, η προετοιμασία ξεκινά αρκετά νωρίτερα. Κάποιες μέρες πριν τις γιορτές προσέξτε την διατροφή σας, μειώστε το υπερβολικό αλκοόλ και πιείτε αρκετό νερό για να αποφύγετε μικροατέλειες. Επίσης διασφαλίστε αρκετές ώρες ύπνου κάθε μέρα, κατά την διάρκειά του, το σώμα ενεργοποιεί όλους τους επιδιορθωτικούς μηχανισμούς, τόσο στο δέρμα όσο και στο υπόλοιπο σώμα.

  • Μην φοβηθείτε το make up

Οι γιορτές αυτές είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να τολμήσετε κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο σας μακιγιάζ. Το γκλίτερ έχει την τιμητική του και αν είναι κάποια περίοδος του χρόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο του μακιγιάζ… αυτή είναι! Δοκίμασε εκείνη την έντονη σκιά ματιών που φοβόσουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Ένα έντονο κραγιόν όπως ένα κλασσικό κόκκινο της φωτιάς ή ένα πολύ σκούρο ματ, είναι ό,τι πρέπει.

  • Highligting make up

Όλες θέλουμε να λάμπουμε τις γιορτές γι αυτό το highliting make up είναι ο σύμμαχός μας αυτές τις μέρες. Εφαρμόστε το προϊόν κατ’ ευθείαν στην άκρη της μύτης και πάνω στα ζυγωματικά για να πετύχετε ένα chic αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να διαλέξετε. Κάντε νωρίτερα τις δοκιμές σας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

  • Απλό αλλά αποτελεσματικό hairstyle

Ένα γιορτινού hairstyle δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι extravagant. Εάν θέλετε φαντασμαγορικό make up αντισταθμίστε το με ένα πιο χαλαρό hairstyle ή το αντίθετο. Ένας χαλαρός κότσος ή μια πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι δυο καλές ιδέες για το βράδυ. Δεν χρειάζεται να φαίνεστε υπερβολικά φτιαγμένες, μην ξεχνάτε, είναι διακοπές! Χαλαρώστε και δοκιμάστε πράγματα στην εμφάνισή σας.

  • Μανικιούρ

Χριστούγεννα και μανικιούρ. Πολλά μπορεί να πει κανείς. Εμείς θα αρκεστούμε σε λίγα και καλά. Αποφύγετε τα προϊόντα με πολύ γκλίτερ, ειδικά από κάποια ηλικία και πάνω δεν φαίνονται πολύ chic. Διαλέξτε κλασσικά χρώματα, κόκκινο, μπουργκουντί ή γιατί όχι και μαύρο! Προσπαθήστε να κάνετε το μανικιούρ σας μία μέρα πριν, το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής έχει δείξει το ζημιές μπορεί να κάνει…

  • Ένα όμορφο ντεκολτέ

Σπάνια το σκεφτόμαστε αυτό, ειδικά αν βιαζόμαστε, αλλά η γραμμή του λαιμού μπορεί επίσης να τονιστεί. Εάν έχετε επενδύσει σε ένα όμορφο v neck φόρεμα, μην διστάσετε να εφαρμόσετε λίγη Highlighting πούδρα στο μέρος του στέρνου και του στήθους που φαίνεται!

Μην ξεχνάτε, αυτές οι γιορτές είναι για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και τον εαυτό σας! Περιποιηθείτε τον όπως του αξίζει!