Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Το Hedrin Promo Protect & Go είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο αντιφθειρικής φροντίδας που συνδυάζει την Hedrin Protect & Go Lotion για προληπτική χρήση και το Hedrin Shampoo All in One για την αντιμετώπιση ψειρών και κονίδων.
Η σειρά Hedrin βασίζεται σε μηχανικό τρόπο δράσης και δεν χρησιμοποιεί παραδοσιακά χημικά φθειροκτόνα εντομοκτόνα. Το σετ είναι ιδιαίτερα πρακτικό για οικογένειες που θέλουν να συνδυάσουν καθημερινή πρόληψη με στοχευμένη αντιμετώπιση όταν χρειάζεται.
Hedrin Protect & Go Lotion
Hedrin Shampoo All in One
Χτένι απομάκρυνσης ψειρών και κονίδων
Η Hedrin Protect & Go Lotion είναι προληπτική λοσιόν για χρήση στα μαλλιά, σχεδιασμένη για περιόδους αυξημένου κινδύνου έκθεσης σε ψείρες.
Η σύνθεσή της περιέχει Activdiol® 1% και εφαρμόζεται μετά το λούσιμο χωρίς ξέβγαλμα, προσφέροντας πρακτική φροντίδα στην καθημερινότητα.
Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν
Με Activdiol® 1%
Χωρίς παραδοσιακά χημικά φθειροκτόνα
Χωρίς κλασικά εντομοαπωθητικά
Για τακτική χρήση
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα
Μπορεί να εφαρμοστεί σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά
Βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών
Με άρωμα πορτοκάλι και μάνγκο
Κατάλληλη από 6 μηνών, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος
Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε τη λοσιόν σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.
Συνιστάται χρήση τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα σε περιόδους αυξημένου κινδύνου έκθεσης.
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
Το Hedrin Shampoo All in One είναι αντιφθειρικό σαμπουάν που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ψειρών και κονίδων.
Περιέχει Isononyl Isononanoate, το οποίο δρα πάνω στο προστατευτικό περίβλημα της ψείρας και οδηγεί σε αφυδάτωση, ενώ παράλληλα βοηθά στη χαλάρωση της σύνδεσης μεταξύ τρίχας και αυγού.
Αντιφθειρικό σαμπουάν
Δρα σε έως 5 λεπτά
Με Isononyl Isononanoate
Εύκολη εφαρμογή σε στεγνά μαλλιά
Βοηθά στην απομάκρυνση των αυγών
Περιλαμβάνει ειδικό χτένι
Χωρίς παραδοσιακά χημικά φθειροκτόνα
Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω του 1 έτους
Εφαρμόστε το σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες.
Αφήστε το να δράσει για έως και 5 λεπτά.
Βρέξτε τα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό.
Ξεπλύνετε καλά με νερό.
Χτενίστε τα μαλλιά ανά τμήματα με το ειδικό χτένι για να απομακρύνετε ψείρες και κόνιδες.
Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην αντιφθειρική φροντίδα:
Η Protect & Go Lotion χρησιμοποιείται προληπτικά
Το Shampoo All in One χρησιμοποιείται όταν απαιτείται αντιμετώπιση ενεργής προσβολής
Το σετ καλύπτει διαφορετικές ανάγκες μέσα στην ίδια οικογένεια
Περιλαμβάνει πρακτικά προϊόντα για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι
Οικογένειες με παιδιά σχολικής ή προσχολικής ηλικίας
Περιόδους αυξημένης έκθεσης σε ψείρες
Προληπτική χρήση με Protect & Go από 6 μηνών
Αντιμετώπιση ψειρών με Shampoo All in One από 1 έτους
Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες κάθε προϊόντος ξεχωριστά.
Η Protect & Go Lotion και το Shampoo All in One έχουν διαφορετικά όρια ηλικίας χρήσης.
Για το Shampoo All in One, μη χρησιμοποιείτε σε παιδιά κάτω του 1 έτους χωρίς σύσταση επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Σε περίπτωση έντονου ερεθισμού ή αλλεργικής αντίδρασης, διακόψτε τη χρήση.
Σε εγκυμοσύνη, θηλασμό, άσθμα, έκζεμα ή πολύ ευαίσθητο δέρμα, ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας και ζητήστε συμβουλή επαγγελματία υγείας εάν υπάρχει αμφιβολία.
1. Ηλεκτρονικά
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσετε προϊόντα στο «Καλάθι Αγορών» . Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί θα παραμένουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της , ενώ θα λάβετε μια επιπλέον ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.
2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλ. 2610.463.150 & 2610.429.990 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Διαβάστε περισσότερα για: