<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Cerave

Τι Κάνουν Τα Ceramides;

Τα Ceramides είναι ουσιαστικά η "κόλλα" που κρατάει ενωμένα τα κύτταρα του δέρματος για να διατηρήσει υγιή τον επιδερμιδικό φραγμό. Ένας υγιής επιδερμιδικός φραγμός «κλειδώνει» την ενυδάτωση και απομακρύνει τους ρύπους.
34 Προϊόντα
-30%
79 Πόντοι
14.00€ 9.80€
-30%
88 Πόντοι
13.29€ 9.30€
-30%
108 Πόντοι
19.08€ 13.36€
-32%
85 Πόντοι
15.50€ 10.54€
-30%
82 Πόντοι
12.40€ 8.68€
-30%
119 Πόντοι
21.00€ 14.70€
-30%
127 Πόντοι
22.51€ 15.75€
-30%
106 Πόντοι
18.70€ 13.09€

Γιατί Cerave

Η CeraVe, είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από εξειδικευμένους δερματολόγους και παρουσιάστηκε από τα Coria Laboratories πριν από περίπου 13 χρόνια. Καθιερώθηκε ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή στον τομέα της ενυδάτωσης του δέρματος, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης δέρματος που είναι προσιτά σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών και περιλαμβάνουν τα τρία βασικά ceramides, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την αναδόμηση του φυσικού επιδερμικού φραγμού.

Τα ceramides αποτελούν ουσιαστική ανάγκη για το δέρμα, ειδικά όταν αυτό παρουσιάζει δερματολογικά ζητήματα αφού έχει  παρατηρηθεί η έλλειψή αυτή σε  λιπίδια. Η CeraVe χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE -  Πολυστρωματικό Γαλάκτωμα), η οποία εξασφαλίζει σταδιακή απελευθέρωση των συστατικών της για διαρκή ενυδάτωση.

Η τεχνολογία MVE διακρίνεται από την της δυνατότητα να προσφέρει μια σταδιακή και ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενυδατικών συστατικών, αντίθετα με τις κλασικές μεθόδους φόρμουλας που παρέχουν άμεση αποδέσμευση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πολυεπίπεδης δομής που περιλαμβάνει ελαιώδη και υδατική φάση, επιτρέποντας τη διαρκή ενυδάτωση. Κάθε στρώμα της τεχνολογίας MVE περιλαμβάνει συστατικά όπως ceramides, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη, τα οποία αποδεσμεύονται σταδιακά στην επιδερμίδα.

Η συνδυαστική δράση των ceramides με την τεχνολογία MVE οδήγησε στη δημιουργία της CeraVe, μιας σειράς προϊόντων που απευθύνεται σε ευρύ κοινό, προσφέροντας θεραπευτική φροντίδα και ενυδάτωση. Η CeraVe έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη γιατρών και καταναλωτών παγκοσμίως, χάρη στην αποτελεσματικότητα και την προσιτότητά της.

Σύμφωνα με τον John Reed, Γενικό Διευθυντή της CeraVe στις ΗΠΑ & Διεθνώς, η παγκόσμια διασπορά της μάρκας εστιάζεται στα βασικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για προσιτά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα δερματολογίας. Η επιτυχία της CeraVe στη Βόρεια Αμερική και η διεθνής επέκτασή της αντικατοπτρίζουν την αναγνώριση της αξίας και της ποιότητας των προϊόντων της, καθιστώντας τη μια προτιμητέα λύση για την ενυδάτωση του δέρματος παγκοσμίως.