Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
Intermed Babyderm Dermatopia Milky Bath Oil 200ml

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
Γαλακτώδες Λάδι Μπάνιου για ατοπικά & πολύ ξηρά δέρματα
Με βρώμη και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 (γ- λινολενικό) & Ωμέγα 3 (α- λινολενικό)
Η BABYDERM DERMATOPIA milky bath oil σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματος με έντονη ξηρότητα και ευαισθησία ως αποτέλεσμα της ατοπικής δερματίτιδας. Χάρη στη προηγμένη τεχνολογία InterTECH της InterMED, το BABYDERM DERMATOPIA milky bath oil περιέχει συστατικά που έχουν μελετηθεί ως προς την ικανότητά τους να σφραγίζουν την απαραίτητη υγρασία στις βαθύτερες στοιβάδες τις επιδερμίδας κατά τη διαδικασία του καθημερινού μπάνιου, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ελαστικό ενώ παράλληλα να ανακουφίζουν από ερεθισμούς & φλεγμονές.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά τη διαδικασία του καθημερινού μπάνιου
Κατάλληλο σε περιόδους έξαρσης των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας
Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βοτάνων και δερμοπροστατευτικών βιταμινών
Δεν περιέχει parabens, τεχνητά χρώματα, σαπούνι, SLS, SLES
Συσκευασία: φιαλίδιο 200ml
Προσθέστε αρκετή ποσότητα από το γαλακτώδες λάδι στο νερό του μπάνιου και αφήστε το βρέφος για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίζετε ταμποναριστά χωρίς να ξεπλύνετε.
1. Ηλεκτρονικά
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσετε προϊόντα στο «Καλάθι Αγορών» . Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί θα παραμένουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της , ενώ θα λάβετε μια επιπλέον ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.
2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλ. 2610.463.150 & 2610.429.990 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Διαβάστε περισσότερα για: