Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Intermed OptoFresh Relax Eyelid Cleanser 50ml
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Το Intermed Optofresh Eyelid Cleanser είναι αφρός καθαρισμού και περιποίησης για τα βλέφαρα, ειδικά σχεδιασμένος για την καθημερινή φροντίδα των ερεθισμένων, ξηρών και ταλαιπωρημένων βλεφάρων. Χάρη στα υδατικά αποστάγματα χαμομηλιού και ευφρασίας, καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει την ευαίσθητη περιοχή των βλεφάρων.
Τα βλέφαρα, λόγω της λεπτής επιδερμίδας τους, είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε ερεθιστικούς παράγοντες όπως σκόνη, καπνός, καυσαέρια, ξηρός αέρας και μακιγιάζ. Το Optofresh Eyelid Cleanser βοηθά στην απομάκρυνση εκκρίσεων και υπολειμμάτων από εξωγενείς παράγοντες, συμβάλλοντας στη μείωση της δυσφορίας και στην υποστήριξη της υγιεινής των βλεφάρων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικουρικά σε περιπτώσεις βλεφαρίτιδας, οφθαλμικών μολύνσεων, ξηροφθαλμίας ή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με τη συμβουλή του γιατρού.
Προσφέρει ήπια καταπραϋντική φροντίδα και βοηθά στην ανακούφιση των ερεθισμένων βλεφάρων.
Φυτικό συστατικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη φροντίδα της περιοχής των ματιών και συμβάλλει στην αίσθηση καθαριότητας και άνεσης.
Το Optofresh Eyelid Cleanser ενδείκνυται για:
Καθαρίστε πρώτα τις άκρες των δακτύλων με Optofresh Eyelid Cleanser.
Τοποθετήστε αρκετή ποσότητα αφρού στις άκρες των δακτύλων ή, σε περίπτωση χρήσης μετά από χειρουργική επέμβαση, σε στείρα γάζα.
Με τα μάτια κλειστά, κάντε απαλές μαλάξεις στο βλέφαρο.
Αφήστε τον αφρό να δράσει για 1-2 λεπτά.
Μην αφήνετε το προϊόν να εισέλθει στο εσωτερικό του ματιού.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα.
Πλύνετε τα χέρια σας και καθαρίστε τις άκρες των δακτύλων με το OPTOFRESH® Eyelid Cleanser.
Τοποθετήστε αρκετή ποσότητα OPTOFRESH® Eyelid Cleanser στις άκρες των δακτύλων σας ή, σε περιπτώσεις χρήσης μετά από χειρουργική επέμβαση, σε μία στείρα γάζα.
Με τα μάτια σας κλειστά, μαλάξτε με απαλές κινήσεις το βλέφαρο. Μην αφήνεται το προϊόν να εισέλθει στο εσωτερικό του ματιού. Αφήστε τον αφρό να δράσει για 1-2 λεπτά.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2 με 3 φορές την ημέρα.
1. Ηλεκτρονικά
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσετε προϊόντα στο «Καλάθι Αγορών» . Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί θα παραμένουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της , ενώ θα λάβετε μια επιπλέον ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.
2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλ. 2610.463.150 & 2610.429.990 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Διαβάστε περισσότερα για: