<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Korres

397 Προϊόντα
-40%
366 Πόντοι
75.72€ 45.43€
-33%
124 Πόντοι
23.37€ 15.43€
-37%
23 Πόντοι
4.60€ 2.90€
-35%
27 Πόντοι
5.15€ 3.32€
-38%
166 Πόντοι
33.58€ 20.61€
-40%

Εξερευνώντας τον Κόσμο της KORRES: Φυσική Ομορφιά που πηγάζει από την Ελλάδα

 

Η KORRES, είναι μία εταιρεία που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι φυσικής ομορφιάς στην Ελλάδα αφού έχει ριζώσει βαθιά στην ελληνική φύση και τις παραδόσεις της, παρουσιάζει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων ομορφιάς, καλύπτοντας τις ανάγκες από την περιποίηση του δέρματος έως την αναζωογόνηση των μαλλιών και τη διατροφική υποστήριξη. Η ποικιλία των προϊόντων της είναι εκτεταμένη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, από την ενυδάτωση και τη φροντίδα του προσώπου έως την προστασία από τον ήλιο, τη φροντίδα του σώματος, την αναζωογόνηση των μαλλιών και την αίσθηση αρώματος, παρέχοντας επίσης εξειδικευμένες κατηγορίες για μακιγιάζ και φροντίδα βρεφών.

 

Φιλοσοφία Της KORRES

 

Η KORRES επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων της Ελλάδας, μεταφέροντας τις αρχές και τη γνώση που αντλούνται από τη φύση σε επιστημονικές εφαρμογές, με βάση την ελληνική φλόρα και την σπορά ως το δέρμα με απώτερο στόχο να δημιουργήσει προϊόντα με συγκεκριμένες επιδράσεις. Από την αρχή μέχρι το τελικό προϊόν, η KORRES παραμένει πιστή στις ελληνικές της ρίζες, παράγοντας προϊόντα που αντλούν έμπνευση και αξιοποιούν την πλούσια ελληνική φυτική κληρονομιά.

 

Δράση KORRES

 

Κάθε φορά που κάνετε μια αγορά μέσω της KORRES, αποκτάτε πόντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσετε πλήρεις προϊόντα, με την αξία των πόντων να μπορεί να φτάσει έως και 1.5 φορές την αρχική τους αξία σε δολάρια. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο αγάπης και εκτίμησης που ανταμείβει όχι μόνο τους πελάτες, αλλά και στηρίζει τις αγροτικές κοινότητες και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η δέσμευση

 

Η δέσμευση της KORRES προς τη φυσική ομορφιά και τη βιωσιμότητα την θέτει σε ένα ξεχωριστό ρόλο στον κλάδο των καλλυντικών, αναδεικνύοντας την ελληνική παράδοση σε παγκόσμια κλίμακα στη φροντίδα της ομορφιάς.