<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

My Protein

5 Προϊόντα

My Protein

Από το 2004, η Myprotein διαγράφει τη δική της μοναδική πορεία. Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα και ένα ταπεινό τραπέζι της κουζίνας, όπου τολμήσαμε να ονειρευτούμε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούμε τις κινήσεις μας.

Το 2011, η Myprotein βρήκε το σπίτι της στην οικογένεια της THG, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου συναρπαστικού κεφαλαίου. Μέχρι το 2016, διεκδικήσαμε με υπερηφάνεια τον τίτλο της κορυφαίας διαδικτυακής μάρκας αθλητικής διατροφής στον κόσμο, προσφέροντάς σας πρωτεΐνες, βιταμίνες και βασικά συμπληρώματα διατροφής απαράμιλλης ποιότητας, που παραδίδονται βολικά στην πόρτα σας.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Ακριβώς όπως εξελίχθηκαν οι ανάγκες σας, έτσι και εμείς. Επεκταθήκαμε και συμπεριλάβαμε τα MP, Myvitamins, Myvegan και MyPRO, εξασφαλίζοντας ότι ό,τι κι αν χρειάζεστε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε κάθε βήμα, σε κάθε αντιπρόσωπο.

Τα βραβεία μας

Είναι σημαντικό να γιορτάζετε τις νίκες σας. Λαμβάνουμε βραβεία για τα προϊόντα μας από το 2007.

 • 2007 - Η Myprotein επιτυγχάνει πιστοποίηση παραγωγής ISO9001 και αποκτά διαπίστευση GMP (Goods Manufacturing Practice) και HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).
 • 2007 - Η Myprotein ψηφίζεται ως η νεαρή εταιρεία της χρονιάς στα περίφημα Growing Business Awards, που διοργανώνονται από τη Real Business σε συνεργασία με τη Lloyds Bank και υποστηρίζονται από την CBI (Συνομοσπονδία Βρετανικής Βιομηχανίας).
 • 2009 - Η Myprotein κερδίζει το Περιφερειακό Βραβείο για τη Μικρομεσαία Επιχείρηση της Χρονιάς για τη Βορειοδυτική Αγγλία στα Εθνικά Βραβεία Επιχειρήσεων.
 • 2009 - Η Myprotein κατατάσσεται στην 21η θέση στο Sunday Times Fast Track 100.
 • 2015 - Η Myprotein αποσπά υψηλή διάκριση για το Ειδικό Βραβείο των Κριτών στα Best Factory Awards για τις εγκαταστάσεις της στο Warrington.
 • 2017 - Η THG κερδίζει το βραβείο International Growth Retailer of the Year στα Retail Week Awards.
 • 2018 - Η THG περιλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Greater Manchester Ward Hadaway.
 • 2018 - Η THG κερδίζει το βραβείο The Queen's Award for Enterprise.
 • 2022 - Η Myprotein κερδίζει το βραβείο πιο συναρπαστικής συνεργασίας για τη συνεργασία της με την Hotel Chocolat
 • 2023 - Η Myprotein κερδίζει το βραβείο Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range για τη συνεργασία της με την Jelly Belly
 • 2023 - Η Myprotein είναι και πάλι υποψήφια για το διεθνές βραβείο Best Licensed Product για τη συνεργασία με την Jelly Belly.