<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Novalac

15 Προϊόντα
-5%
107 Πόντοι
12.69€ 12.06€
-5%
177 Πόντοι
21.04€ 19.99€
-5%
87 Πόντοι
10.30€ 9.78€
118 Πόντοι
13.31€
-7%
171 Πόντοι
20.77€ 19.32€

Μια ομάδα επιστημόνων απαρτιζόμενη από παιδιάτρους, φαρμακοποιούς και ερευνητές, με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας στα μωρά, ανακάλυψαν κάτι σημαντικό. Παρατήρησαν λοιπόν ότι τα συνηθισμένα βρεφικά γάλατα σε μορφή σκόνης, παρέχοντας τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, δεν αντιμετώπιζαν παρόλα αυτά αποτελεσματικά τα καθημερινά προβλήματα των μωρών, όπως η διάρροια, η δυσκοιλιότητα και οι κολικοί. Αντίθετα, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα προβλήματα επιδεινώνονταν από τη χρήση τους.

Αυτή η ανακάλυψη ώθησε τους ερευνητές να αναπτύξουν νέα είδη βρεφικού γάλακτος, τα οποία δεν παρέχουν μόνο τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την υγιή ανάπτυξη, αλλά αντιμετωπίζουν επίσης τις καθημερινές ανησυχίες των μωρών.

 

Και κάπου εδώ ξεκίνησε η ιστορία της Novalac, μιας εταιρείας που προσφέρει μια νέα γενιά προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των μωρών και των γονέων τους.

 

Γιατί Novalac - Επειδή αναζητάτε το καλύτερο για το μωρό σας.

 

Το Novalac δεν ανήκει απλά στην κατηγορία των βρεφικών γαλακτοκομικών προϊόντων. Είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα που δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες κάθε μωρού.

 

Η ανάπτυξη και ο έλεγχος κάθε προϊόντος της σειράς Novalac ανατέθηκε σε μια Διεπιστημονική Ομάδα επιστημόνων από Παιδιάτρους, Χημικούς, Παιδοδιατροφολόγους και Ειδικούς Μηχανολόγους.

 

Οι φόρμουλες του Novalac προσφέρουν μια ειδική σύνθεση που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που συχνά αντιμετωπίζουν τα βρέφη, δίνοντας ταυτόχρονα μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, οι φόρμουλες του Novalac έχουν υποστηρίξει εκατομμύρια μωρά παγκοσμίως, ανεξαρτήτως κοινωνικής τους τάξης.

 

Τα προϊόντα Novalac είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Αποστολή - Στόχος Novalac

 

Η αποστολή της ομάδας είναι να δημιουργήσει προηγμένες διατροφικές προτάσεις για τα βρέφη κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής τους, προσφέροντας τους την απαραίτητη υποστήριξη για μια άνετη και βέλτιστη ανάπτυξη. Κάθε κλινική περίπτωση αντιμετωπίζεται με προσοχή και εξειδίκευση από την Διεπιστημονική Ομάδα της Novalac, η οποία βασίζεται σε εκτενείς επιστημονικές αναλύσεις για να παράσχει εξατομικευμένες λύσεις. Τα προϊόντα στηρίζονται στην υψηλής ποιότητας φόρμουλα της Novalac, τα οποία αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα που επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα των βρεφών.

 

Η αναζήτηση, η εξέταση και η λειτουργία της Novalac ακολουθούν πιστά τους διεθνείς κανονισμούς περί βρεφικής διατροφής και παιδικής υγείας. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται παγκοσμίως, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη εκατομμυρίων παιδιών ανά τον κόσμο, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης.

 

Η δημιουργία του γάλακτος από την Novalac είναι αποτέλεσμα προσεκτικής επίβλεψης και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα.

 

Τα προϊόντα της σειράς Novalac  παράγονται στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ταυτόχρονα όμως φέρνουν και μια νέα διάσταση στην έννοια της ποιότητας. Η πολιτική ελέγχου ποιότητας της Novalac υπερβαίνει τα πρότυπα τόσο του Ευρωπαϊκού όσο και του Παγκόσμιου Συστήματος Υγείας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που αναδεικνύει τη φροντίδα και τη δέσμευσή της για την υγεία και την ευημερία κάθε μωρού.

 

Οι οδηγίες που διέπουν την παραγωγή του γάλακτος Novalac είναι αυστηρές διασφαλίζοντας τον έλεγχο κάθε παραγωγικής μονάδας σε παγκόσμια κλίμακα και την ακρίβεια της ποιότητας του παραδοθέντος προϊόντος. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει ότι το γάλα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των βρεφικών τροφών είναι απόλυτα ποιοτικό και ασφαλές.

 

Στην επιλογή των γαλακτοκομικών προϊόντων, η Novalac τηρεί αυστηρά την ισχύουσα νομοθεσία, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Οι αγελάδες τρέφονται με φρέσκα και φυσικά συστατικά χωρίς ζωάλευρα και άλλα χημικά, ενώ λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας από οποιαδήποτε ενδεχόμενη μόλυνση, όπως διοξίνες και φυτοφάρμακα.

 

Η όλη διαδικασία παραγωγής του γάλακτος της Novalac παράγεται με την εγγύηση της συμμόρφωσης προς τα παγκόσμια πρότυπα ISO 9001:2000, διασφαλίζοντας τη συνεχή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Πριν ένα κουτί βρεφικού γάλακτος της Novalac φτάσει στα ράφια, πρέπει να περάσει περισσότερους από 700 ελέγχους. Αυτοί οι έλεγχοι εκτελούνται σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι τη συσκευασία, και καλύπτουν τόσο το γάλα όσο και το νερό που χρησιμοποιείται, καθώς και τον εξοπλισμό. Αυτή η συστηματική προσέγγιση εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα που αναζητά η Novalac και διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια των καταναλωτών ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπά της.