<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Pampers

35 Προϊόντα
-50%
111 Πόντοι
25.00€ 12.50€
-50%
153 Πόντοι
34.60€ 17.30€
-12%
46 Πόντοι
5.99€ 5.25€
-40%
137 Πόντοι
25.99€ 15.50€
-50%
124 Πόντοι
27.99€ 14.00€
-50%
129 Πόντοι
29.23€ 14.62€
-40%
13 Πόντοι
2.50€ 1.50€

Ιστορικό Ξεκίνημα εμπνευσμένο από την ανάγκη των παιδιών

Το 1961, ο Victor Mills, μηχανικός της Procter & Gamble, αντιμετώπισε την πρόκληση να βελτιώσει τις πάνες μιας χρήσης με βάση την ανάγκη του εγγονού του. Από τότε, η Pampers έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια μάρκα που συνεχίζει να πρωτοπορεί, παρέχοντας προϊόντα όπως οι Pampers Swaddlers με τεχνολογία Blowout Barrier, η οποία αποτρέπει αποτελεσματικά τις διαρροές, ακόμη και σε περιστάσεις με έντονη χρήση.

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, η Pampers έχει δεσμευτεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των βρεφών, των νηπίων και των γονέων τους, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως πάνες και εκπαιδευτικά εσώρουχα, που προσαρμόζονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Με ερευνητές που είναι επίσης γονείς, η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν άνεση και προστασία, με στόχο την θετική επίδραση στη ζωή των παιδιών παγκοσμίως.

Υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση είναι το αποτέλεσμα συνεχής έρευνας και ανάπτυξης, αφού Pampers προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες στην κατασκευή των πάνων της. Οι πάνες της έχουν γίνει γνωστές στην παγκόσμια αγορά για την αξιόπιστη απορροφητικότητα και την ικανότητά τους να διατηρούν το μωρό στεγνό και άνετο, λόγω της πολυεπίπεδης δομής τους που απομακρύνει τα υγρά από το δέρμα προς έναν απορροφητικό πυρήνα.

Η προστασία του δέρματος του μωρού αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα για την Pampers, καθώς οι πάνες της διαθέτουν ειδική εσωτερική επένδυση για προστασία και διαθέτει ένα λεπτό στρώμα λοσιόν για την διατήρηση της υγείας του δέρματος. Το υλικό που χρησιμοποιείται στον πυρήνα των πάνων είναι απορροφητικό και μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 30 φορές το βάρος του σε υγρό, προσφέροντας εξαιρετική προστασία από την υγρασία.

Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα


Πέραν της προσφοράς υψηλής ποιότητας προϊόντων, η Pampers επιδεικνύει συνεχή δέσμευση στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Μέσω πρωτοβουλιών που εφαρμόζονται κατά μήκος ολόκληρης της αλυσίδας παραγωγής, από την επιλογή υλικών έως και τη συσκευασία η εταιρεία προωθεί τη βιωσιμότητα. Παράλληλα, παρέχει και συμβουλές για την ορθή απόρριψη των χρησιμοποιημένων πανών.

 

Προϊόντα Υψηλής καινοτομίας- Ποιότητας και Βιωσιμότητας


Με την προσήλωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και στην ευημερία των μωρών και των γονιών τους, η Pampers παρέχει μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού. Συνδυάζοντας ένα μείγμα από εξειδικευμένη έρευνα, αφοσίωση και τεχνολογική καινοτομία, η Pampers διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της προσφέρουν την άνεση και την προστασία που έχουν ανάγκη τα μωρά.

Με τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη βιωσιμότητα, η Pampers συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος για τους γονείς σε παγκόσμια κλίμακα, βοηθώντας τους να παρέχουν τη βέλτιστη φροντίδα στα μωρά τους.