Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€
Το Vichy Dercos Anti-Dandruff DS 2in1 είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιποίησης που συνδυάζει σαμπουάν και conditioner σε μία σύνθεση. Σχεδιασμένο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας και του κνησμού, προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά.
Η προηγμένη του σύνθεση βασίζεται στην τεχνολογία μικροβιώματος με:
Η διπλή αυτή δράση καθαρίζει το τριχωτό, μειώνει την πιτυρίδα και ταυτόχρονα ενισχύει τη δομή και την απαλότητα των μαλλιών.
Επιπλέον αποτελέσματα:
Ιδανικό για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση κατά της πιτυρίδας που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και περιποίηση. Εξοικονομεί χρόνο, προσφέροντας καθαρισμό και ενυδάτωση σε ένα μόνο βήμα.
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής, κάντε απαλό μασάζ και αφήστε να δράσει για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά. Κατάλληλο για συχνή χρήση.
1. Ηλεκτρονικά
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσετε προϊόντα στο «Καλάθι Αγορών» . Όλα τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί θα παραμένουν στο Καλάθι Αγορών μέχρι να αγοραστούν ή να διαγραφούν. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα, καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της , ενώ θα λάβετε μια επιπλέον ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.
2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλ. 2610.463.150 & 2610.429.990 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Διαβάστε περισσότερα για: