<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Youth Lab.

74 Προϊόντα

Youth Lab

 

Η YOUTH LAB σχεδιάζει τα προϊόντα της με στόχο να ενισχύσει τις βασικές μεταβολικές λειτουργίες των κυττάρων της επιδερμίδας, προάγοντας έτσι μια εμφάνιση πιο νεανικής επιδερμίδας.

 

Κατά τη διαδικασία της γήρανσης, η ταχύτητα με την οποία μεταβάλλεται ο μεταβολισμός του δέρματος μειώνεται, ενώ ταυτόχρονα οι βιολογικές λειτουργίες επιβραδύνονται ολοένα και περισσότερο κάθε έτος. Παράλληλα, η επιδερμίδα εκτίθεται σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως

  • Οι ρύποι
  • Ο καπνός
  • Ο ήλιος

με αποτέλεσμα να παρατηρείται υποβάθμιση του συστήματος, η οποία οδηγεί σε πιο αργή επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και σε αλλοιώσεις στο δέρμα, όπως ατονία, πανάδες και φυσικά ρυτίδες.

 

Με βάση επιστημονικές έρευνες στον τομέα της βιολογίας του δέρματος, τα προϊόντα της YOUTH LAB ενεργοποιούν εκ νέου τις μεταβολικές διεργασίες των ζωντανών στρωμάτων της επιδερμίδας.

 

Για αυτό κάθε προϊόν καλλυντικών της YOUTH LAB αποσκοπεί σε μια διαφορετική βιοχημική δράση στο δέρμα και περιέχει επιλεγμένα συστατικά που έχουν μελετηθεί για να ενεργοποιούν αυτήν την συγκεκριμένη δράση.

 

Τα προϊόντα της YOUTH LAB έχουν περάσει τα  απαραίτητα δερματολογικά τεστ, δεν περιέχουν parabens και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.