<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Lanes

51 Προϊόντα
-40%
55 Πόντοι
Προτεινόμενο
11.45€ 6.83€
-30%
97 Πόντοι
Προτεινόμενο
17.10€ 11.97€
-22%
91 Πόντοι
Προτεινόμενο
14.54€ 11.24€
-40%
60 Πόντοι
Προτεινόμενο
12.50€ 7.50€
-45%
32 Πόντοι
Προτεινόμενο
7.20€ 3.96€
-35%
71 Πόντοι
Προτεινόμενο
13.49€ 8.77€
-35%
123 Πόντοι
23.50€ 15.27€
-35%
167 Πόντοι
31.81€ 20.67€
-35%
54 Πόντοι
Προτεινόμενο
10.30€ 6.70€
-35%
84 Πόντοι
15.95€ 10.37€
-26%
49 Πόντοι
8.20€ 6.05€
-35%
78 Πόντοι
14.90€ 9.69€
-33%
55 Πόντοι
10.23€ 6.82€
-35%
47 Πόντοι
9.00€ 5.85€
-30%
88 Πόντοι
Προτεινόμενο
15.50€ 10.85€

Lanes

 

Εκτός από την γευστική απόλαυση, η τροφή παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη και συντήρηση των κυττάρων και ιστών, την ομαλή λειτουργία του σώματος και, τελικά, τη διατήρηση της καλής μας υγείας.

Παρότι πολλοί γνωρίζουν ότι οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά αναλαμβάνουν τον ρόλο του καυσίμου για τον οργανισμό μας, λίγοι γνωρίζουν την πραγματική σημασία των βιταμινών, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων στην καθημερινή μας ζωή. Αναγνωρίστε λοιπόν ότι χωρίς αυτά, οι βασικές λειτουργίες του οργανισμού μας δε θα εκτελούνταν. Η πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων ενισχύει επιπλέον συγκεκριμένες λειτουργίες του σώματος, με στόχο την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων, όπως η οστεοαρθρίτιδα, το μεταβολικό στρες και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Τα συμπληρώματα διατροφής αναδεικνύονται ως ο σύμμαχος που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό για την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τις πολλαπλές υποχρεώσεις, το στρες, την έλλειψη κινητικότητας, το κάπνισμα, την ανεπαρκή ανάπαυση και τις λανθασμένες διατροφικές συνήθειες δημιουργούν προκλήσεις στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή.

Από την άλλη, υπάρχουν ομάδες ατόμων που, λόγω διαφόρων παραγόντων, ενδέχεται να μην καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές τους ανάγκες. Αυτές περιλαμβάνουν αθλητές και αθλούμενους, άτομα που παραμελούν την ετοιμασία γευμάτων, ηλικιωμένους με περιορισμένη διατροφική ποικιλία, καπνιστές, άτομα με διατροφικές ή γαστρεντερικές διαταραχές, και άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Συνεπώς, είναι πιθανό να μην εξασφαλίζουν την απαραίτητη ποσότητα μικροθρεπτικών συστατικών από τη διατροφή τους.

Lanes-Ιστορική Αναδρομή

 

Από το 1981, οι Lanes έχουν παραμείνει πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά συμπληρωμάτων διατροφής, φέρνοντας 34 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων τους σχεδιάζεται με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα, προσφέροντας ενέργεια, υγεία και ευεξία σε καθημερινή βάση. Οι Lanes είναι η συνήθεια που μας συντροφεύει καθημερινά, προσφέροντας τις απαραίτητες ουσίες και ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε τόσο εμείς όσο και οι αγαπημένοι μας. Είναι η απόδειξη ότι η καλή υγεία αποτελεί δικαίωμα για όλους μας, καθώς τα προϊόντα τους βρίσκονται πάντα δίπλα μας, υποστηρίζοντας την πεποίθησή μας.

 

Γιατί Lanes

 

Η αποστολή της εταιρείας Lanes είναι να αναπτύσσει και να παρέχει πρωτοποριακά διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των διεθνών τάσεων και των εξελίξεων στον χώρο των διατροφικών συμπληρωμάτων και των φυσικών θεραπειών, η επιστημονική ομάδα της Lanes δημιουργεί νέες συνθέσεις καινοτόμων προϊόντων που προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Οι συνθέσεις αυτές βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο την προώθηση της διατροφικής υγείας. Κάθε προϊόν της σειράς Lanes είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα υλικά και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ποιότητά τους.

 

Τα προϊόντα της εταιρείας Lanes υφίστανται αυστηρούς ελέγχους ποιότητας σε πιστοποιημένα εργαστήρια, κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της παραγωγής, από τις πρώτες ύλες έως το τελικό προϊόν, καθώς και κατά τη διανομή και την κυκλοφορία τους. Η παραγωγή τους γίνεται με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και μοντέρνων εξοπλισμών, προσαρμοσμένων στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και διαδικασίες ελέγχου. Επιπλέον, η παραγωγική διαδικασία υπακούει σε όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα συμπληρώματα διατροφής και τα φαρμακευτικά προϊόντα, περιλαμβανομένων των πρακτικών καλής κατασκευής (GMPs).

 

Τα προϊόντα της εταιρείας Lanes αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία τους και την εξαιρετική ποιότητα, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας και θρεπτικής αξίας.