<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Lierac

77 Προϊόντα

Lierac Paris

Lierac Paris αποτελεί τον συνδυασμό της ιατρικής γνώσης, της επιστημονικής αξιοπιστίας και της απόδειξης της ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Το τρίπτυχο αυτό συνοψίζει τη φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες της Lierac Paris. Η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της "επιστημονικής κοσμετολογίας" έχει επιτύχει μια ευφυή συνένωση φυσικών συστατικών με τεχνογνωσία, προσφέροντας σειρές προϊόντων που αντιμετωπίζουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τα προβλήματα της επιδερμίδας. Παράλληλα, επιτυγχάνει τη μέγιστη προστασία από τη γήρανση με φόρμουλες που αναδεικνύουν μια έντονη αίσθηση ομορφιάς, ενθαρρύνοντας τις αισθήσεις.

 

Η αρμονική συμβίωση της Φύσης και της Βιοτεχνολογίας.

 

Οι ερευνητές της Lierac διαθέτουν βαθιά γνώση στα φυτά και την επίδρασή τους στην επιδερμίδα. Οι ερευνητές τοποθετούν την έμφασή τους στην εύρεση και την αξιοποίηση φυσικών εκχυλισμάτων και συστατικών που προάγουν την ανανέωση των κυττάρων, καταπολεμούν τις ρυτίδες, ενισχύουν την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, και αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Στα εργαστήρια της Lierac, εφαρμόζονται τα προηγμένα επιστημονικά επιτεύγματα στον τομέα της βιοτεχνολογίας, ενώ οι ειδικοί της ομάδας εργάζονται για τη μελέτη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων. Η Lierac κατανοεί τη σημασία της επιδερμίδας ως ένδειξη της υγείας της και επενδύει σε επιστημονικές διαδικασίες που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη το φύλο, την ηλικία και τον τύπο δέρματος. Η φροντίδα στη Lierac είναι προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη, προσφέροντας λύσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες κάθε ατόμου.

 

Η Lierac πρωτοπορεί με ασφάλεια και αποφασιστικότητα

 

Οι πρωτοποριακές συνταγές και οι ανακαλύψεις των επιστημονικών ερευνών της είναι διαθέσιμες για τους πιο αξιόπιστους δημόσιους φορείς έρευνας, ενώ η ίδια η Lierac ακολουθεί αυστηρά τους πιο υψηλούς κανόνες ηθικής καθώς επενδύει στην υγεία, την ομορφιά και την ευεξία. Η μεθοδολογία της είναι αμερόληπτη και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών της ελέγχων είναι προσβάσιμα για όλους.